Musik Hans Henrik

Blomstervænget 2

5610 Assens

Mobil: 23 32 39 29

E-mail: hhbp@mail.dk​​

Festsange kan jeg også lave

Mangler De en sang til festen kan jeg lave den.

De skriver stikord ned, hvad De vil have med i sangen,og evt. billeder de vil have på, derefter kontakter De mig og vi finder i fællesskab ud af melodivalg m.m. og De får en fast pris.

Jeg leverer den færdig til kopiering/godkendelse enten ved afhentning eller sendt pr. e-mail.

Jeg har også mulighed for at kopiere, så den lige er klar til festen…

 

Indspilning af sang på cd eller usb nøgle…

Det vil i løbet af 2016 blive muligt at jeg kan indspille festsangen på cd eller på usb nøgle mod en merpris, så hvis De ikke har levende musiker til festen kan de alligevel få musik til sangen. Dette forgår ved at jeg efter at De har godkendt sangen, indspiller den hvor jeg spiller på mit keyboard og synger til.