Musik Hans Henrik

Blomstervænget 2

5610 Assens

Mobil: 23 32 39 29

E-mail: hhbp@mail.dk​​

Hvem er jeg ?

Hej og tak fordi De har valgt at se min hjemmeside, hvis De er interesseret i god og professionel musik til festen

Jeg er født i 1969 og har spillet til fester siden 1986, og her derved stor erfaring i alt lige fra Højskolesangbogen og op til de sidste nye internationale hits, derfor spiller jeg i dag til alt fra familiefester, foreninger, plejehjem, handicapinstitutioner og til juletræsfester.

Ved arrangementer med børn skaber det tit glæde hvis jeg spiller lidt smølfemusik – historien er nemlig den at jeg har smølfefigurer stående ved mit keyboard som har fulgt mig siden jeg var barn, så ingen musik uden smølfer!

Moderne anlæg

Jeg spiller på nyt moderne anlæg og kan opsætte lysanlæg hvis behovet er dertil. Jeg gør meget ud af at tilpasse musikken efter Deres ønske og højden bliver stillet så I kan tale sammen under middagen.

Jeg spiller og synger til omdelte sange, og mit mål er at være den moderne festmusiker, som formår at skabe den perfekte ramme om netop Deres fest.

Jeg er selvfølgelig medlem af DMF – Dansk Musiker Forbund.